Izvor: Blic, 19.Nov.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra BEZ VODE delovi Vračara, Zvezdare i Zemuna

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, sutra od 8 do 16 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Alekse Nenadovića, Braće Nedića i Njegoševoj (od Beogradske do Ulice Alekse Nenadovića). Takođe, planirani su i radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, zbog čega će u sredu od 8 do 22 sata bez vode biti potrošači u Ugrinovačkoj ulici (od auto-puta E–70 do kanala Galovica, severno od auto-puta) i u naselju Grmovac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bez vode deo Niša i okoline

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2019, 13:06

Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u JKP Naissus, bez vode će naredna dva dana biti žitelji Donje Vrežine. Pored njih, bez vode će danas biti i stanovnici Viničke ulice u Panteleju, ali i oni koji imaju kuće u okolnim ulicama, žitelji Ulice generala Bože Jankovića, kao i oni koji stanuju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.