Avioni Er Srbije ponovo lete iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jun.2020, 11:09

Avioni "Er Srbije" ponovo lete iz Niša

Letom na relaciji Niš - Frankfurt (Han) u 08:20 nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" ponovo je uspostavila saobraćaj sa Aerodroma "Konstantin Veliki". Prema očekivanjima iz ove kompanije, let iz Frankfurta bi trebalo da se vrati na nišku vadušnu luku u 13:35, dok je let ka Nirnbergu planiran za 14:20, sa povratkom na niški aerodrom u 18:50.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Obnovljeni letovi: Avion "Er Srbije" jutros odleteo iz Niša za Frnakfurt

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jun.2020

Nacionalna avio kompanija "Er Srbija", ponovo je počela da uspostavlja letove sa niškog aerodroma. Avion "Er Srbije", odlete je jutros za Frankfurt u 8.20, dok se povratak očekuje u 13.35...Let ka Nirnbergu planiran je za 14:20, a povratkom na aerodrom "Konstantin Veliki" u 18:50...Od 30. juna, planirana...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.