Avion Er Srbije iz Tel Aviva sa državljanima Srbije, većinom iz Niša sleteo u Beograd

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Okt.2023, 02:22

Avion "Er Srbije" iz Tel Aviva sa državljanima Srbije, većinom iz Niša sleteo u Beograd

Kako zvanično saznajemo avion Er Srbije sleteo je ne areodrom "Nikola Tesla" sa grupom hodočasnika, koji su evakusiani iz Svete zemlje - Izraela.

Specijalizovani let Er Srbije sa 132 putnikau kom se nalazilo veći broj putniks iz Niša, slateo je noćas na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu.

MSP Srbije saopštilo je juče da na aerodromu u Tel Avivu više nema naših državljana.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beograd sletio još jedan avion iz Tel Aviva sa državljanima Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Okt.2023

BEOGRAD - Avion "Er Srbije" sa srpskim državljanina iz Tel Aviva sletio je noćas na beogradski aerodrom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"BILO JE MUČNO!" Prva izjava srpskih putnika nakon sletanja iz Tel Aviva: "Tamo je veći strah od terorističkih upada nego od raketa" (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Okt.2023

Još jedan avion "Er Srbije" sa srpskim državljanina iz Tel Aviva sleteo je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Ovo je treći avion sa državljanima Srbije koji je došao iz Izraela, nakon početka sukoba sa Palestincima na pojasu Gaze.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.