Automobil sleteo sa mosta u Nišavu, preminula žena

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Avg.2023, 08:58

Automobil sleteo sa mosta u Nišavu, preminula žena

Sa mosta iz Pantelejske ulice u Nišu je automobil sleteo u Nišavu, potvrđeno u policiji. Prema nezvaničnim informacijama, žena koja je upravljala vozilom je stradala, iizveštava RTS.

Niška policija potvrdila je da je jutros, oko 7.00, primila poziv da je automobil sleteo u Nišavu sa mosta iz Pantelejske ulice.

Kako je RTS-u potvrđeno, na teren su izašli vatrogasci i Hitna pomoć. Prema nezvaničnim informacijama, žena koja je upravljala automobilom je stradala.

Automobil se kretao iz pravca Dorlana ka centru grada, javlja reporter RTS-a.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Automobil sletio u rijeku, stradala žena

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2023

Sa mosta iz Pantelejske ulice u Nišu je automobil sletio u Nišavu, potvrđeno je u policiji. Prema nezvaničnim informacijama, žena koja je upravljala vozilom je stradala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.