Andrijani Borisov povređenoj u nesreći na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova odobren besplatan gradski prevoz

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Feb.2024, 21:55

Andrijani Borisov povređenoj u nesreći na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova odobren besplatan gradski prevoz

Odluka Gradskog veća Niša da obezbedi besplatan autobuski gradski i prigradski prevoz Andrijani Borisov, koja je povređena u strašnoj saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu kod Međurova, deluje kao korak ka olakšavanju tereta koji nosi zbog posledica te nesreće.

"Ova podrška pomoći Andrijani da lakše obavlja svoje svakodnevne aktivnosti. Takvi gestovi mogu imati značajan uticaj na ljude koji su prošli kroz traumatična iskustva poput ovog", opšti su komentari >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Nišlija nakon odluke Gradskog veća.

Tragičan događaj se desio 21.12.2018. godine u selu Donje Međurovo kod Niša, kada je voz sudario sa autobusom.

Ova nesreća je ostavila dubok trag, sa gubitkom života i teškim povredama za mnoge ljude. Takvi događaji nas podsećaju na važnost stalnog rada na unapređenju bezbednosti u saobraćaju kako bi se smanjio rizik od ovakvih nesreća u budućnosti.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.