Ambulanta “Jastrebac” zatvorena zbog nedostatka lekara

Izvor: JužneVesti.com, 09.Avg.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambulanta “Jastrebac” zatvorena zbog nedostatka lekara

Iako se nekoliko građana javilo redakciji Južnih vesti, zabrinuti zbog toga što je ambulanta u sklopu fabrike “Jastrebac” u niškoj Opštini Crveni Krst zatvorena, direktorka Medicine rada Slađana Majkić kaže da je to "samo privremeno". Ona dodaje da je razlog za to “nedostatak lekara”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš: Zatvorena ambulanta, kažu " "lekar se razboleo"

Izvor: B92, 09.Avg.2017

Građani Niša su zabrinuti zbog toga što je ambulanta u sklopu fabrike "Jastrebac" u niškoj opštini Crveni krst zatvorena, pišu Južne vesti...Ipak, direktorka niške Medicine rada Slađana Majkić kaže da je to "samo privremeno". Ona dodaje da je razlog za to “nedostatak lekara”...Čak 9.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.