Ambulanta Čair izlazi iz kovid sistema zbog smanjenog broja pregleda

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021, 15:28

Ambulanta "Čair" izlazi iz kovid sistema zbog smanjenog broja pregleda

Da se zbog smanjenog broja pregleda zatvara kovid ambulanta "Čair", saopštavaju iz niškog Doma zdravlja. Ubuduće će, kako navode, pacijenti koji imaju simptome korone moći da se javljaju isključivo u kovid ambulantu "Duvanište".

Zdravstvena stanica "Čair" je izašla iz kovid režima krajem prošle godine, ali su kasnije ponovo mogli da se javljaju pacijenti sa simptomima korone. Sada se opet zatvara za kovid pacijente i vrši se, kako navode, kompletna dezinfekcija prostora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Kako saopštavaju iz Doma zdravlja, pacijenti sa simptomima korone moći će da se javljaju u kovid ambulantu "Duvanište" u periodu od 7 do 20 sati.

Podsetimo, prema poslednjim podacima, u Nišu se u kovid ambulante na prvi pregled javilo 128 ljudi, što je veliki pad jer je broj pregleda u jednom trenutku bio i više od 3.000 dnevno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišu juče 32 pozitivna testa na koronu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2021, 09:32

Prema podacima Doma zdravlja u Nišu juče je kod 32 pacijenta potvrđen korona virus, a testirano je njih 273...Lekari u kovid ambulanti u Duvaništu imali su 434 pregleda...Od ovog broja 133 njih javilo se prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok je 301 pacijent došao na...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.