U Nišu juče 32 pozitivna testa na koronu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2021, 09:32

U Nišu juče 32 pozitivna testa na koronu

Prema podacima Doma zdravlja u Nišu juče je kod 32 pacijenta potvrđen korona virus, a testirano je njih 273.

Lekari u kovid ambulanti u Duvaništu imali su 434 pregleda.

Od ovog broja 133 njih javilo se prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok je 301 pacijent došao na kontrolu, navode u saopštenju.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku uradili su 39 radiografija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pluća, a Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 220 laboratorijskih analiza.

Inače, zbog smanjenog broja pregleda juče je zatvorena kovid ambulanta Čair, a pacijentima sa simptomima korone dostupna je ambulanta u Duvaništu svakog dana od 7 do 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dan BEZ NOVIH PRIJEMA u kovid bolnice

Izvor: OkRadio.rs, 13.Maj.2021

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 109 pregleda, od čega 33 prva. Uzorkovana je krv kod 38 pacijenata i sačinjena 32 RTG pluća.    Urađena su četiri PCR testa i 40 antigenskih testova od kojih je šest pozitivno na koronavirus.    Dijagnostikovana je bronhopneumonija...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.