98 miliona dinara za rekonstrukciju bulevarske pijace u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2023, 09:09

98 miliona dinara za rekonstrukciju bulevarske pijace u Nišu

Rekonstrukcija pijace “Krive livade” koštaće oko 98 miliona dinara sa PDV-om, a radiće je tri firme iz pirotskog sela Gnjilan, Pirota i Niša, koje su pobedile na tenderu, dok je među odbijenim ponuđačima Tončev gradnja. Rok za završetak radova je 180 dana.

Novembra prošle godine Gradsko veće usvojilo je odluku i tada je rekonstrukcija najavljena, dok je javna nabavka Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj okončana osam meseci kasnije.

Od tri grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ponuđača koje su se prijavile, izabrane su firme Gardal iz Niša, Signalizacija put iz Pirota, kao i firma Dim energy iz pirotskog sela Gnjilan. Njima će za rekonstrukciju biti plaćeno 81.853.268 dinara bez PDV-a, što je sa PDV-om 98.223.921 dinar.

Ponuda koju su zajednički podneli Tončev gradnja, Multitek Elektronik i Čelik odbijena je jer je ponuđena cena od oko 112,5 miliona dinara bez PDV-a, odnosno oko 135 miliona sa PDV-om, viša od procenjene vrednosti u iznosu od 83,3 miliona dinara.

Odbijene su i firme Sib invest, Hidrokontrol, Marnifon, Vokamont gradnja i Termopro, sa zajedničkom ponudom i cenom od oko 98,7 miliona dinara sa PDV-om.

U planu je postavljanje nadstrešnice iznad pijace, kao i radovi na instalacijama, istaknuto je u tenderskoj dokumentaciji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.