81-godišnja žena pronađena mrtva u dvorištu kuće u Donjem Komrenu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2020, 10:35

81-godišnja žena pronađena mrtva u dvorištu kuće u Donjem Komrenu

Policiji je juče popodne prijavljeno da je u niškom naselju Donji Komren pronađeno beživotno telo žene, a kako saznajemo 81-godišnjakinja je preminula u dvorištu porodične kuće nakon pada sa stepenica.

Za sada nije poznat uzrok smrti starice, a u policiji kažu da su odmah po prijavi oko 17:30 izašli na lice mesta i da je Više javno tužilaštvo naložilo uviđaj.

Nema sumnjivih okolnosti, kako saznajemo, jer je žena preminula u porodičnoj kući nakon što je pala sa stepenica.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Starija žena pronađena mrtva u dvorištu kuće u Donjem Komrenu

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Nov.2020

Kako su potvrdili u PU Niš, policiji je juče nešto oko17.30 sati prijavljeno da je u niškom naselju Donji Komren u dvorištu porodične kuće, pronađeno telo žene stare 81 godinu...Policija je obavestila nadležno tužilaštavo...Nezvanično saznajemo da je žena pala sa stepenica kad je krenula...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.