15 godina niškog benda Plastic Sunday i promocija vinil izdanja

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2024, 11:13

15 godina niškog benda "Plastic Sunday" i promocija vinil izdanja

Niški alternativni bend Plastic Sunday će nakon 6 godina ponovo nastupiti u klubu Feedback u petak, 16. februara od 22 sata. Oni će tom prilikom uživo održati promociju njihove kompilacije na vinilu, a podršku će im pružiti takođe bend iz Niša Sky Hook.

Nakon tri albuma, nekoliko singlova i preko stotinu nastupa širom regiona, Plastic Sunday obeležava 15 godina postojanja objavljivanjem svog prvog zvaničnog vinil izdanja, a tim povodom biće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i održana promocija u klubu u kome su i imali prvi nastup 2010. godine.

Kako se Plastic Sunday trenutno nalaze u studiju pripremajući svoj novi album, posetioci će biti u prilici da premijerno uživo čuju i pojedine numere sa novog materijala, pored pesama koje se nalaze na ploči i koje su obeležile rad ovog sastava - navode organizatori.

Podršku na sceni pružiće bend Sky Hook, koji je nastao marta 2023. godine, te nakon nastupa u lokalnim klubovima, počeli sa učestvovanjem na muzičkim festivalima u Srbiji i inostranstvu, navode organizatori i dodaju da su u julu objavili prvu pesmu Astra.

Prethodno je bend jula prošle godine objavio i spot za pesmu Biti tu sa poslednjeg albuma Svetlost u tebi, a kako su tada rekli, spot je radila studentkinja Fakulteta umetnosti iz Niša Ana Mitrović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.