Petak u niškom klubu “Feedback” u znaku bluza

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2024, 12:40

Petak u niškom klubu “Feedback” u znaku bluza

Bluz bend Slide Ride koji je nastao u Nišu održaće koncert u petak, 9. februara od 22 sata u klubu Feedback. Njihova muzika, iako ima bluz osnovu, karakteristična je i po fank, rok i džez primesama.

U Nišu su, od 2015. godine postali prepoznatljivi po energičnim nastupima i autentičnim izvedbama pesama poznatih bluz izvođača kao što su Erik Klepton, B.B. King, Badi Gaj, Mudi Voters, Alber Kolins, Alber King, Džon Li Huker i mnogih drugih.

Bend >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poslednjih godina funkcioniše na relaciji Niš-Pančevo-Majdanpek gde pripremaju album, a u Nišu će svirati prvi put nakon septembra i Festivala zanatskog piva, koji je bio održan u dvorištu Banovine.

Trenutno imamo 7 snimljenih autorskih pesama i aktivno tražimo izdavača. U Feedback-u ćemo odsvirati sve te pesme, kao i naš standardni repertoar, uključujući i neke stvari koje nismo svirali dok smo aktivno nastupali u Nišu - rekao je basista Mihajlo Ivanović.

Karakteristični po energičnim nastupima i autentičnim izvedbama; foto: Nikola Đukić Slide Ride je do sada nastupao u klubovima i festivalima širom Srbije, uključujući i nastup na glavnoj bini Nišvila 2022. godine, a od prvog dana sviraju u nepromenjenom sastavu Aleksandar Branković, gitarista i pevač, Mihajlo Ivanović, basista i Zlatko Ilić, bubnjar.

Ulaznice se ne nalazi u pretprodaji, već će moći, po ceni od 400 dinara, da se kupe direktno na ulazu u Feedback.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

15 godina niškog benda "Plastic Sunday" i promocija vinil izdanja

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2024, 11:13

Niški alternativni bend Plastic Sunday će nakon 6 godina ponovo nastupiti u klubu Feedback u petak, 16. februara od 22 sata. Oni će tom prilikom uživo održati promociju njihove kompilacije na vinilu, a podršku će im pružiti takođe bend iz Niša Sky Hook...Nakon tri albuma, nekoliko singlova...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.