Otvaranje kluba Cinema

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje kluba Cinema

Beogradski klub "Cinema" otvara se u četvrtak, 16. februara, u 22 časa, na istoj, dobro poznatoj lokaciji u centru, u Gračaničkoj 18.

Na otvaranju će nastupiti legendarni Tifa, nekadašnji član kultnog ex YU sastava, “Bijelo Dugme”. U poznatom ambijentu i svojstvenoj atmosferi kluba “Cinema”, jedna od naših najlepših voditeljki i manekenki, Nina Radulović, supruga glumca Branislava Lečića, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << obradovaće nekoliko naših gostiju poklonima koje su Vam posebno pripremili za ovo veče. Potrebno je samo da sačuvate pozivnicu sa kojom ste došli na “premijerno” otvaranje kluba “Cinema”, Vašu kartu za noć u kojoj “bioskop ponovo počinje da radi”. Druge večeri otvaranja, u petak, 17. februara nastupiće Vesko Vučković bend.Izmene programa su moguće, bićete obavešteni na vreme!
Pogledaj vesti o: Nina Radulović

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.