NINA RADULOVIC PROMENILA IZGLED Voditeljka postala PLAVUSA Komplimenti ne prestaju da PLJUSTE

Izvor: medio.rs, 07.Maj.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NINA RADULOVIC PROMENILA IZGLED Voditeljka postala PLAVUSA Komplimenti ne prestaju da PLJUSTE

Voditeljka Nina Radulović rešila je da napravi promenu kada je reč o fizičkom izgledu. Naime, Lečićeva bivša supruga se ofarbala u plavo, a sliku je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

"Došlo vreme da se podrže plavuše", napisala je Nina u opisu slike koju objavila. Promena se mnogima dopala, pa je tako voditeljka dobila niz komplimenata.

"Prelepa. Odlična promena. Najlepša", samo su neki od komentara koji su se našli ispod slike.
Pogledaj vesti o: Nina Radulović

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Zaljubljena i lepša NEGO IKAD… Nina Lečić promenila FRIZURU, pogledajte kako sada izgleda! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Maj.2017

Bivša supruga Branislava Lečića, lepa voditeljka Nina Lečić, posle razvoda uživa u ljubavi sa mlađim teniserom Filipom Krajinovićem, a odvažila se i na promenu imidža, čime se pohvalila na društvenoj mreži...Nina je sada prešla u "tim" plavuša, a promena joj se izgleda i te kako dopada,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.