NAKON KORONE SUOČILA SE SA NOVIM PROBLEMIMA: Nina Radulović otkrila kako se oseća posle operacije

Izvor: 011vodič.com, 17.Feb.2021, 14:52

NAKON KORONE SUOČILA SE SA NOVIM PROBLEMIMA: Nina Radulović otkrila kako se oseća posle operacije

Voditeljka Nina Radulović preležala je korona virus tokom leta zbog čega je bila u bolnici, a pre nekoliko nedelja je i operisana i sada je u procesu oporavka.
Naime, ona je godinama imala problem sa diskus hernijom, a potom se povredila se kada se okliznula i pala niz stepenice, zbog čega joj se bolest pogoršala pa je morala na operaciju pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << što je to planirala.
Ona je sada na Instagramu odgovarala svojim pratiocima na pitanja, a jednog korisnika je zanimalo da li ima bolove nakon operacije.

– Nemam bolove, ali imam povremene neke senzacije, u vidu trnjenja stopala. Moj lekar kaće da je to kod nekih pacijenata normalno posle operacije, jer se nerv “budi”. U mom slučaju, predugo je bio priklješten, pa je očekivano da se kao uspavana lepotica malo duže “proteže” iz sna – rekla je Nina.
Foto: Instagram
Izvor: PRessSerbia/Kurir

Comments comments


The post NAKON KORONE SUOČILA SE SA NOVIM PROBLEMIMA: Nina Radulović otkrila kako se oseća posle operacije appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.