Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Nov.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se Nikolina Pišek

Nakon niza nagađanja, atraktivna voditeljka Nikolina Pišek potvrdila je da se udaje za Vidoja Ristovića. Navodno ju je zaprosio na Sandijevu pjesmu "Žena budi mi ti". Nikolina Pišek je potvrdila za Story da se udaje. Istoričar umjetnosti Vidoje Ristović Nikolinu je zaprosio prije desetak dana. 'Cijeli sam život govorila da se to meni može dogoditi samo na način koji će iznenaditi i mene samu. Nikad nisam vjerovala u duga planiranja i procjenjivanja partnera. Kad je neko onaj pravi, to odmah osjetiš. I ja sam to osjetila. Bez obzira na to što budućnost nosi, srela sam muškarca kojeg ću Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/udaje-se-nikolina-pisek.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nikolina Pišek: Udajem se za Vidoja!

Izvor: Kurir, 13.Nov.2012

Hrvatska voditeljka napokon priznala da ju je Vidoje Ristović zaprosio i otkrila da će uskoro stati pred oltar..Svadba, svadba!..Voditeljka Nikolina Pišek udaje se za srpskog biznismena, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića!..Nikolina je tako za hrvatski magazin Stori potvrdila pisanje Kurira....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.