Provokativna Nikolina Pišek razmenjivala nežnosti sa novim dečkom!

Izvor: Poznati.info, 21.Okt.2012, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokativna Nikolina Pišek razmenjivala nežnosti sa novim dečkom!

Hrvatska voditeljka i bivši dečko Katarine Radivojević nisu se skrivali na otvaranju beogradskog kluba “Box”

Seksepilna Nikolina Pišek i njen novi dečko Vidoje Ristović javno demonstriraju svoju ljubav i to u klubu „Box“, gde se golupčići nisu odvajali jedno od drugog i bez problema su na očigled brojnih prisustnih sve vreme razmenjivali nežnosti.

Do skoro se samo nagađalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da su u vezi, a nesupešno su pokušali da se sakriju na žurki magazina Stori. Sada se nisu skrivali i tako potvrdili još jednu srpsko-hrvatsku vezu.

–Srećna sam u ljubavi, skoro je izjavila Nikolina, a sada je i javno pokazala zašto.

Inače, Vidoje Ristović, istočar umetnosti, bivši je dečko glumice Katarine Radivojević, a šuška se da bi Nikolina sa dotičnim bila spremna i da uđe u brak.

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović u klubu Box

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2012

Hrvatska lepotica Nikolina Pišek u društvu novog dečka Vidoja Ristovića uživali su u Boxu najpopularnijiem zimskom klubu u srpskoj prestonici..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.