Ovako-Nikolina-izgleda-samo-nekoliko-dana-pred-porodjaj

Izvor: medio.rs, 01.Dec.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako-Nikolina-izgleda-samo-nekoliko-dana-pred-porodjaj

Poznata voditeljka Nikolina Pišek oduševila je fanove na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju kojom želi da obeleži poslednje dane svoje trudnoće.

Voditeljka emisije "Bulevar B92" ističe da je trudnoću podnela odlično, a u njenim zadnjim danima uživa.

Četrdesetjednogodišnja Nikolina je iskoristila najlepši period da se fotografiše samo u gaćicama dok je u prvom planu njen >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << stomak.

"Najlepši osećaj težine na svetu“, napisala je Nikolina pored fotografije koja je brzo skupila nekoliko hiljada lajkova.

Dok su joj jedni zamerali što je previše mršava za nekoga ko je u devetom mesecu, drugi su je hvalili.

"Nema potrebe da joj se debljaju ruke, noge i podbradak zato što je trudna. Dijete je u trbuhu što se i vidi. Svaka čast. Svaka bi rado da je takva”, glasio je jedan od komentara.

Inače, Nikolina očekuje bebu sa suprugom Vidojem Ristovićem, a iz prošlog braka ima sedamnaestogodišnju ćerku Hanu.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.