Nikolina Pišek vodi „Operaciju trijumf“

Izvor: Blic, 27.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek vodi „Operaciju trijumf“

Seksepilna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek biće, uz Anu Mihajlovski i Milana Kalinića, voditeljka regionalnog muzičkog rialiti serijala „Operacija trijumf", koji u septembru, u produkciji „Emotiona", kreće na TV B92.

Nikolina Pišek boravila je nekoliko dana u Beogradu, na pregovorima s Goranom Stamenkovićem, čelnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čovekom produkcijske kuće „Emotion", a kako saznajemo, pregovori su uspešno privedeni kraju, te će zvezda Hrvatske radio-televizije postati, uz stari tandem Anu Mihajlovski i Milana Kalinića, zaštitno lice serijala „Operacija trijumf", emisije u kojoj će se 16 mladih, muzičkih talenata boriti za vrednu nagradu - svetsku muzičku karijeru.

Zanosna Nikolina, koja slovi i za jednu od najlepših Hrvatica, počela je rad na televiziji u emisiji „Glamour cafe" da bi postala poznata kao voditeljka „Shpitze", popularne zabavne emisije na HRT. Više puta vodila je hrvatski izbor za „Pesmu Evrovizije" - „Doru", a naklonost muškog dela hrvatske javnosti zadobila je nakon slikanja za magazine „Plejboj" i „Klik".

U jednom od intervjua hrvatskim medijima, Nikolina je otkrila da je dosta samokritična.

- Ne volim sebe da gledam na televiziji jer gotovo uvek mislim da sam debela ili da pričam gluposti.

Takođe, česta tema komšijskih tabloida je i Nikolinin savršeni izgled, pa je često potezana priča o estetskim operacijama.

- Pod nožem sam bila samo jednom, i to je bila ta moja čuvena operacija nosa. Mislim da za mene najveću opasnost predstavlja to što se ne bojim noža. Za sada nemam inspiracije, ali ako mi ponovno dođe da nešto operišem, učiniću to - bila je iskrena voditeljka.

Podsetimo, osim na TV B92, šou „Operacija trijumf" će se emitovati i u svim eks-Ju zemljama, osim u Makedoniji. Za područje Crne Gore, emiter je Televizija „IN", u Hrvatskoj TV „Nova", a emisiju će moći da prate i gledaoci Radio-televizije Republike Srpske, kao i Televizije Federacije BiH, dok još nije poznato koja slovenačka televizija će prenositi „Operaciju trijumf". Muzičkom akademijom, koju će pohađati učesnici (izbor još traje), rukovodi Saša Dragić, a izabranih 16 muzičkih talenata čeka prepravljena kuća „Velikog brata", koja je poprimila oblik muzičkog studija. Tako će se, tokom sto dana, junaci serijala za muzičku slavu boriti u kući u kojoj su u fotelje ugrađeni zvučnici, na zidovima vise gitare, tu je i plesna sala i učionica.

Pobednik serijala biće u prilici da snimi album za svetsko tržište, a očekuju ga i koncerti, promocije i turneja, koje će u saradnji sa nekom od renomiranih svetskih koncertnih agencija organizovati „Emotion". U šou programu će gostovati i brojni domaći i eks-Ju muzičari, u planu je i angažovanje svetskih zvezda, a sva imena se trenutno drže u tajnosti.

Ljubav s prvakom u ronjenju

Nikolina je dobar deo leta provela u Zadru kod svog dečka Kristijana Curavića, svetskog prvaka u ronjenju na dah, koji u Zadru ima jedan od svoja četiri ronilačka kluba. Pravi godišnji odmor, daleko od očiju javnosti, Nikolina i Kristijana nameravaju da provedu u Portugalu. Inače, Nikolina ima vanbračnu ćerku Hanu, rođenu 1997. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.