Nikolina Pišek se pred dobrim fotografom ne oseća golo

Izvor: S media, 01.Mar.2010, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek se pred dobrim fotografom ne oseća golo

Lepu voditeljku dosad smo imali često priliku videti oskudno odevenu, a takve golišave slike za nju ne predstavljaju nikakav problem jer zna odrediti razliku između sofisticirane erotike i vulgarnosti.

"Tanka je granica između sofisticiranije erotike i vulgarnosti, ali je itekako vidljiva i lako ju je premostiti. Smatram, a s obzirom na to da sam se i sama bavila fotografijom iz hobija i tokom studija, da su fotografije često vulgarne i kada je osoba potpuno odevena. Vulgarnost >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se ne bazira isključivo na aktu, ogoljenoj osobi, nego i na nekom gestu, pogledu, izrazu lica ili kontekstu. Za mene fotografija golog muškog ili ženskog tela ne može uvek biti vulgarna sama po sebi. Ljudsko telo je inspiracija umetnicima kroz stoleća", rekla je Nikolina Pišek u intervjuu za Jutarnji list govoreći o svom stavu prema golom telu.

'Kroz različite smo semestre tokom mojih studija dizajna imali dosta potenciran upravo akt. To je za mene normalno i prihvatljivo i ne osećam se golo kada sam s manje odeće pred fotografom. Golo se osećam kada se secira moja intima. Nikada se ne bih, recimo, slikala za nešto gde je telo golo zato što na njega treba sliniti i gde je prezentovano isključivo kao objekt nečije požude. Slično i glumice objašnjavaju svoju golotinju na filmu, jer privatno ne verujem da bi bilo koja od njih gola šetala cestom, ali ako uloga to zahteva i ako to ima smisla i priča to opravdava, i ako nije čisti hir produkcije i reditelja u svrhu podizanja gledanosti, onda to ima smisla. I moj kriterijum je sličan', objasnila je svoje odluke da se fotografiše bez odeće.

Dosad je Nikolina pristala pokazati svoje ženske atribute u reklami za pivo u 'oskudnom' bikiniju, u toplesu je bila na reklami za farmerke, za makedonsko vino snimila je kalendar s bajkovitim fotografijama, dok se u posljednjem slučaju golišava Nikolina poigrala posteljinom. Izvor: tportal

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.