Nikolina Pišek dobila ulogu nimfomanke alkoholičarke

Izvor: Svet, 07.Jul.2010, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek dobila ulogu nimfomanke alkoholičarke

Atraktivna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek dobila je ponudu da glumi u seriji "Najbolje godine". Ona će se od jeseni pridružiti TV ekipi, a tumačiće lik pedesetogodišnje nimfomanke koja se bori s alkoholizmom. Glumiće televizijsku suprugu Enesu Vejzoviću u četrdesetak epizoda. Voditeljka kaže da joj je gluma bila velika želja i da se na ovaj angažman odlučila jer ima slobodnog vremena. Njen dečko Kristijan Curavić i ćerka Hana pružaju joj podršku u novom poslovnom izazovu, a kako kaže, upravo su joj oni najiskreniji kritičari. Nikolina se raduje što će u seriji zaigrati ulogu, odnosno oživeti lik koji se od nje u potpunosti razlikuje. "Uživam u procesu transformacije i u tome što se ovaj put od mene ne očekuje da bude zgodna. Glumiću alkoholičarku, a u privatnom je životu svega nekoliko puta osetila sam njegovo delovanje i to blago. Upisala sam kurs glume i smatram da će mi to pomoći da kvalitetno odradim posao,samim tim što treba da glumim i snađem se u nepoznatim mi situacijama", rekla je Nikolina i dodala da gluma gledana sa strane izgleda mnogo lakše nego kad se sa njom ozbiljno baviš.
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolina Pišek u ulozi alkoholičarke

Izvor: Story, 07.Jul.2010

Voditeljka Nikolina Pišek od jeseni će se oprobati u ulozi nimfomanke alkoholicarke u drugoj sezoni TV serije Najbolje godine u kojoj glavnu ulogu Lorene Levaj

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.