Nikolina Pišek: Vodim emisiju „Sami u tami“

Izvor: Poznati.info, 28.Jul.2012, 03:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek: Vodim emisiju „Sami u tami“

Prva srpska televizija će u utorak, 31. jula u 21.30 prikazati pilot-epizodu zanimljivog formata “Sami u tami”, koju vodi atraktivna Nikolina Pišek. Tri žene i tri muškarca u luksuznoj vili – u mraku

DOK se pripremaju za jesenju programsku šemu, koju će obeležiti veliki broj novih emisija, Prva srpska televizija >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << će u utorak, 31. jula u 21.30 prikazati pilot-epizodu zanimljivog formata “Sami u tami”, koju vodi atraktivna Nikolina Pišek. Tek da zagolicaju maštu i najave šta gledaoce očekuje posle leta.

“Sami u tami” je pun pogodak za romantične duše koje još nisu pronašle svoju drugu polovinu. Tri žene i tri muškarca provešće tri dana u luksuznoj vili. Njihov zadatak je da se što bolje upoznaju kako bi trećeg dana odabrali pravog partnera. Sve je naizgled idealno, međutim, postoji i jedan mali problem. Mrak je! Potpuni! Samo tri stvari će pomoći kandidatima da donesu konačnu odluku: reči, miris i dodir.

Kroz proces upoznavanja i donošenja ne tako lakih odluka, vodiće ih Nikolina, koja se sjajno snašla u ulozi domaćina i voditelja.

Prema rečima produkcije, Nikolina je bila kao stvorena za ovaj projekat, a njena spontanost i šarmantnost prosto plene, te će gledaoci svakako uživati u emisiji u kojoj lepa voditeljka pomaže usamljenima da promene svoj status.

Nikolina ne krije zadovoljstvo što je deo uspešnog tima Prve i jednog zanimljivog serijala iz kojeg je, kako kaže, dosta toga naučila psihologiji ljudi i sebi samoj.

- Sviđa mi se ovo. Kao neka vrsta eksperimenta i istraživanja zaljubljenosti – kaže Pišekova. – Uobičajena je situacija da se u nekog zaljubljujemo percipirajući pre svega fizički izgled te osobe, a ovde smo potpuno promenili redosled stvari, jer učesnici ne mogu da se vide prilikom upoznavanja. Kroz određene situacije na kraju shvatite da smo u suštini poprilično površni i fokusirani na izgled.

Nikolina dodaje da gledaoci mogu očekivati sjajnu emisiju prepunu obrta i iznenađenja.

Za serijal “Sami u tami” svi hrabri, odvažni, a usamljeni imaju priliku da se i tokom leta prijave. Možda će neko baš na ovaj nesvakidašnji i zabavan način naći svoju srodnu dušu.

Izvor: Novosti

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.