NIKOLINA PIŠEK RASPRODAJE NAKIT - nakon smrti MUŽA u DUGOVIMA do GUŠE, ovo je njen JEDINI SPAS?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 22:43

NIKOLINA PIŠEK RASPRODAJE NAKIT - nakon smrti MUŽA u DUGOVIMA do GUŠE, ovo je njen JEDINI SPAS?

Nakon što je postala udovica, dosta stvari se promenilo u njenom životu.

Nikolina Pišek traži način kako da izađe iz finansijske krize, o čemu Kurir piše poslednjih dana. Voditeljka se hvata za slamku spasa, pa uveliko razmišlja da proda skupoceni nakit kako bi vratila dugove koji su joj se nagomilali zbog renoviranja kuće u Zagrebu i kako bi preživela dok ponovo ne počne da radi.

Ona je svoj radni staž na televiziji prekinula pre devet godina, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se udala za Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini, a koji ju je tokom braka do iznenadne smrti obasipao pažnjom.

U prilog tome svedoči i to što s ruke ne skida narukvicu "kartje" od 45.600 evra, koju je nosila na sahrani i kasnije na pomenu od 40 dana. Pored toga Nikolina šeta i Tifani privezak od 6.650 evra, kao i vredan verenički prsten. To nije jedina vrednost koju su posedovali, ali imali su i veliki gubitak.

Podsetimo, pre dve godine supružnici su iznajmili vilu u Hrvatskoj iz koje im je, kako su prijavili policiji, nestali satovi i nakit u vrednosti od skoro 267.000 evra. I pored toga, bračni par je kupio pametnu vilu na kredit, koji su podigli kod jedne banke iz Austrije i jednog advokatskog društva iz Zagreba. U pitanju su dve pozajmice od po 400.000 evra, ukupno 800.000 evra, i za to imaju hipoteku. Nekretnina je vredela ukupno milion i po evra, što znači da su ostatak od 700.000 evra platili u gotovini.

BONUS VIDEO

POKAŽI AKO SMEŠ, VOJAŽ: Uzeli smo REPERU mobilni i pročitali INTIMNU PORUKU od Elene Kitić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIKOLINA PIŠEK OSTAJE BEZ NAJDRAŽE USPOMENE NA POKOJNOG MUŽA Godinama se ne odvaja od nje, a sad je prinuđena da joj kaže "zbogom"

Izvor: Blic, 02.Jul.2022, 07:43

Nekadašnja voditeljka Nikolina Pišek ne prestaje da traži način kako da izađe iz finansijske krize, pa uveliko razmišlja da proda skupoceni nakit, kako bi vratila dugove koji su joj se nagomilali zbog renoviranja kuće u Zagrebu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.