Generalice, vide ti se gaćice!

Izvor: Poznati.info, 21.Okt.2012, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Generalice, vide ti se gaćice!

Nikolina Pišek u klubu se pojavila u ultrakratkoj haljinici, koja je ličila na vojničku košulju sa epoletama

 
Kao da su sami u tami.
Nikolina Pišek prošetala je ultrakratku haljinicu koja umnogome podseća košulju nekakvog generala. Sa sve epoletama i zvezdicama na kragni. Ali izgleda da je zaboravila da ispod te „košulje“ obuče pravu suknjicu, jer su joj se sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << vreme dok je sedela u beogradskom klubu „Boks“ videle crne providne gaćice. Iako se njen novi dečko Vidoje Ristović nije odvajao od nje, biće da nije primetio da njegova draga „fotografiše“ sve prisutne. A i dok su nju fotografisali, nije pokušavala da zaštiti svoju intimu pokretom ruke nadole.
Atraktivna voditeljka i istoričar umetnosti su se svu noć grlili i ljubakali. Biće da se ona ovoga puta baš zaljubila i da veza novopečenog para postaje ozbiljna. Za razliku od prethodnog puta, kada se sa Matijom Ćorkovićem viđala samo povremeno, od novog dečka bukvalno se ne odvaja!




Izvor: Kurir
 

 
 
Slične, interesantne teme:Nikolina Pišek ozvaničila vezuNikolina Pišek prošetala srpskog biznismena Zagrebom!Nikolina Pišek progovorila o raskidu sa Matijom Ćorkovićem!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekratka haljinica Nikoline Pišek

Izvor: CrveniTepih.com, 21.Okt.2012

Nikolina Pišek prošetala je ultrakratku haljinicu koja umnogome podseća košulju nekakvog generala. Sa sve epoletama i zvezdicama na kragni. Ali izgleda da je zaboravila da ispod te „košulje“ obuče pravu suknjicu, jer su joj se sve vreme dok je sedela u beogradskom klubu „Boks“ videle...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.