Cvetković: Nastavićemo ulaganje u informacione tehnologije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2009, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Nastavićemo ulaganje u informacione tehnologije

BEOGRAD - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da će Vlada Srbije uprkos krizi nastaviti da ulaže u informacine tehnologije da bi stvorila uslove za profesionalni razvoj mladih i obrazovanih ljudi.

"Srbija ne sme ponovo da dozvoli odliv cele jedne generacije školovanih ljudi koji su otišli jer država nije stvorilia okružnje koje će ih motivistati da talenat realizuju u svojoj zemlji", kazao je Cvetković na otvaranju petodnevnog skupa o informacionim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tehnologijama u organizaciji kompanije "Komtrejd".

Na skupu danas učestvuje po oko 100 osnovaca i srednjoškolaca iz Jagodine, Niša, Beograda, Novog Sada i nekoliko kosovskih gradova. Oni će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim kompjuterskim programima i takmiče se za najbolju ideju za izradu softvera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: Podrška Vlade IT sektoru

Izvor: Mondo, 11.Maj.2009

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da Srbije ne sme ponovo da dozvoli odliv cele jedne generacije mladih, obrazovanih i talentovanih ljudi, koji su otišli u inostranstvo jer država nije stvorila okruženje koje će ih motivisati da svoj talenat realizuju u svojoj zemlji.

Nastavak na Mondo...

Cvetković: Nastavićemo ulaganje u informacione tehnologije (VIDEO)

Izvor: EMportal, 11.Maj.2009

Mirko Cvetković, premijer Vlade Srbije izjavio je da će Vlada uprkos krizi nastaviti da ulaže u razvoj informacionih tehnologija u svim segmentima društva da bi stvorila uslove za profesionalni razvoj mladih i obrazovanih ljudi.

Nastavak na EMportal...

Vlada ce stvoriti povoljno poslovno okruzenje koje stimulise rast IT industrije

Izvor: Economy.rs, 11.Maj.2009

Predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetkovic izjavio je danas da ce Vlada Srbije uprkos krizi nastaviti da ulaze u informacione tehnologije kako bi stvorila uslove za profesionalni razvoj mladih i obrazovanih ljudi.

Nastavak na Economy.rs...

Cvetković:Nastavićemo ulaganje u informacione tehnologije

Izvor: NaDlanu.com, 12.Maj.2009, 12:44

BEOGRAD, 11. maja 2009. (Beta) - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da će Vlada Srbije uprkos krizi nastaviti da ulaže u informacine tehnologije da bi stvorila uslove za profesionalni razvoj mladih i obrazovanih ljudi. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.