Дан отворених врата Факултета техничких наука за будуће бруцоше 16. децембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Dec.2023, 10:20

Дан отворених врата Факултета техничких наука за будуће бруцоше 16. децембра

Факултет техничких наука ће 16. децембра 2023. године у 10 часова отворити своја врата средњошколцима који су заинтересовани за студирање на највећем факултету у Србији и региону. Фото: Градске инфо Посетиоци ће имати прилике да на презентацији чују све о студијским програмима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << које могу уписати у школској 2024/2025. години.
Имаће прилику да чују све о начину полагања пријемног испита, могућност конкурисања на више студијских програма („ПЕТ ЖЕЉА“), статистици претходних година, као и о могућностима које им Факултет пружа. Факултет техничких наука је према уоченим потребама привредног окружења, као и актуелним потребама друштва, развио студијске програме, који образују студенте за постојеће и наступајуће техничко-технолошке и социо-економске системе, развијајући при том упоредо и сопствене, компетентне људске и природне ресурсе.
Инжењери образовани на овом Факултету, раде и постижу запажене резултате у сваком предузећу које има везе са технологијом, производњом, образовањем или услугама, јер од свих занимања која се у нашој земљи образују, техника је и даље најтраженија.
Данас је са преко 1.200 запослених и преко 17.000 студената један од највећих факултета у нашој земљи и региону.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Fakultet tehničkih nauka? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дан отворених врата Факултета техничких наука за будуће бруцоше 16. децембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.