Izvor: RTS, 04.Jun.2023, 14:53

Притвор за мушкарца са Звездаре осумњиченог да је злостављао жену и бебу

У Вишем јавном тужилаштву у Београду данас је саслушан Вукашин М. (26), осумњичен за силовање ванбрачне супруге и пребијање њиховог заједничког шестомесечног сина. Осумњиченом се на терет стављају кривична дела силовање и насиље у породици.
Осумњичени >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Вукашин М. је на саслушању негирао кривична дела за која се терети и изнео своју одбрану.
Након саслушања Тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да Вукашину М. одреди притвор да не би утицао на сведоке и да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело.
Наредба о спровођењу истраге против Вукашина М. донета је због сумње да је 1. јуна око 21 час употребом силе и претњом силовао своју ванбрачну супругу, док је она плакала и трпела јаке болове.
Запретио јој је да ће је убити уколико позове полицију, услед чега се оштећена додатно уплашила за своју и безбедност њиховог заједничког детета.
Такође се сумња да је Вукашин М. у претходних неколико дана, у време када дететова мајка није била присутна, злостављао њиховог шестомесечног сина, задајући му ударце по глави и телу, услед чега је дете задобило више телесних повреда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.