Izvor: RTS, 07.Apr.2023, 09:54

Шапићев предлог измена у градском превозу – детаљно поређење старог и новог система

Градоначелник Београда Александар Шапић објавио је на Твитеру детаље предлога новог система јавног превоза, чије је увођење најавио јуче, и упоредио га са садашњим начином наплате карата. Шапић је данас појаснио јуче изнети предлог и најавио додатно смањење цене >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << месечне карте за једну зону и нижу цену временске карте од 90 минута. Према тој најави, уместо досадашњих 89 динара за 90 минута, за ту карту ће се плаћати 50 динара. Шапић је предложио и нижу цену месечне карте за једну зону, која би ако се усвоји коштала 2.500 уместо 3.000 динара.
Александар Шапић најавио је јуче да ће Скупштини града 13. априла предложити нови систем јавног превоза, који би требало да важи од 1. маја, а по коме ће дневна карта коштати 200 динара.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.