Američki vojnik zna gde su tela vanzemaljaca?

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 08:02

Američki vojnik zna gde su tela vanzemaljaca?

Bivši podoficir američke mornarice rekao je da želi da podeli informacije o potencijalno važnoj temi, ali se brine da će zbog toga biti uhapšen.

Penzionisani podoficir američke mornarice tvrdi da ima više informacija o viđenju NLO-a u Avganistanu, ali ne može da ih otkrije jer "ne želi da ide u zatvor". Sakrivajući svoj identitet, bivši vojni lik je rekao: "Biću iskren prema vama. Voleo bih da ispričam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve detaljno, ali nisam spreman da idem u zatvor zbog toga."

U razgovoru za Fox News, on je dodao: "Ograničen sam zbog bezbednosnih sporazuma koje sam potpisao kao vojnik".

Neki zakonodavci su izrazili zabrinutost zbog nedostatka bezbednosnih opcija za ljude koji žele da prijave potencijalna viđenja NLO-a na siguran način.

Ovo pitanje je nedavno razmatrano u okviru Senatskog pododbora za oružane snage za nove pretnje i sposobnosti.

Dr Šon Kirkpatrik, koji je na čelu, razgovarao je sa zakonodavcima fokusirajući se na video snimak potencijalnog NLO-a iznad Bliskog istoka od prošlog meseca, rekavši: "Ovo su u suštini svi podaci koje imamo o ovom događaju“, dodao je da će "biti praktično nemoguće to u potpunosti identifikovati, samo na osnovu tog videa“ i da se smatra "nerešenim slučajem“.

Penzionisani podoficir kaže da su on i druge kolege videli metalnu kuglu u Avganistanu početkom 2000-ih, sličnu onoj na Bliskom istoku.

"Znam gde su tela zakopana. Mogu ih uputiti u pravom smeru."

Nakon saslušanja u Senatu 19. aprila, senator Republikanske stranke Marko Rubio i demokrata Mark Vorner napisali su pismo u pet tačaka Ministarstvu odbrane u Vašingtonu. Rekli su: "Do danas nismo videli nikakve napore da se javnosti saopšti postojanje bezbednog procesa za svedoke NLO objekata.

"Tražimo da nam dostavite najnovije informacije o planu za objavljivanje bezbednog procesa kako bi svedoci mogli da se jave".

Rubio je takođe izjavio: "Što je još gore, naša vlada je provela previše godina ignorišući ili umanjujući eventualnu pretnju. Srećom, to počinje da se menja, ali kao što smo videli ranije ove godine, odbrambene i obaveštajne zajednice se i dalje bore sa različitim problemima te vrste".

Penzionisani podoficir pozdravlja napore senatora da se o ovome više priča, i da se donesu zakoni kojima će se štiteti oni koji žele da progovore o potencijalnim viđenjima NLO.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.