Vraća se omiljeni vanzemaljac!

Izvor: Mondo, 12.Dec.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se omiljeni vanzemaljac!

Nakon loših kritika, ali fenomenalne zarade i genijalnog Toma Hardija, Venom će opet šarmirati na velikim ekranima.

Marvelov film o vanzemaljcu koji je originalno napravljen kao zlikovac, ali je vremenom postao neka vrsta antiheroja poput Dedpula, dobija nastavak! On je "Simbiot", vanzemaljac napravljen od "ljigavo-tečne" supstance, a kao i u stvarnom životu u procesu simbioze, potreban mu je domaćin kako bi preživeo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Kada se spoji sa čovekom, u ovom slučajem Edijem Brokom kojeg igra Hardi, to novo biće koje nastaje sebe naziva "Venom".

Iako film nije imao pozitivne kritike, jer su ga mnogi okarakterisali kao "dosadnim" i "gubljenjem vremena", ovo je film o poreklu superheroja koji je do sada zaradio najviše novca na blagajnama širom sveta! S tim na umu, nije čudno što ćemo gledati nastavak priče o Venomu i Ediju Broku.

I ne samo da je najavljen drugi deo, već i mogućnost da se Venom spoji sa Spajdermenom. Fanovi stripova znaju da je Venom jedan od glavnih Spajdermenovih suparnika.

VENOM (FILMSKA RECENZIJA)

"Ne mogu da kažem ništa više od toga osim da će se to dogoditi. Bez da otkrijem nešto što ne bi trebalo, nije nemoguće da se u predstojećem filmu o Venomu pojavi Spajdermen. Mislim da bi svi uključeni u projekat bili srećni kada bi se njih dvojica spojila u filmu", rekao je jedan od scenarista Džef Pinker za "Discussing Film".

"Venom" je zaradio 822.5 miliona dolara širom sveta, čime je "pobedio" "Čudesnu ženu" koja je zaradila 821.8 miliona dolara.

I ako ne računamo "Crnog Pantera" koji se pre filma o poreklu već pojavio u filmu "Kapetan Amerika: Građanski rat", "Venom" je najisplativiji film u istoriji kada je reč o priči o poreklu superheroja.

Da li se radujete nastavku?

I, kakav je film? Paaa... (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.