Vanzemaljci su vesnici katastrofe!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vanzemaljci su vesnici katastrofe!"

Prema istraživanjima kojima se bave ufolozi širom sveta, sve je jasnije da je 2012. godina promene i da sve veći broj dokumentiranih NLO-a ukazuje na to da se nešto sprema.

S obzirom na pravilnosti koje su istraživači uočili, smatraju da su NLO-i glasnici katastrofe jer se uglavnom pojavljuju u blizini mesta koja će uskoro zadesiti neka nevolja.

Naravno, većina NLO-a zabeležena je "u prolazu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali ufolozi smatraju da postoje određena mesta na Zemlji oko kojih se NLO-i ciljano okupljaju.

S obzirom da veruju da je reč o vanzemaljskim letelicama, još nije sasvim jasna uzročno-posledična veza, ali postoji nekoliko teorija.

Prema jednoj od njih, vanzemaljci su isključivo posmatrači koji opažaju Zemljine procese i mogu da predvide prirodne katastrofe. Druga je teorija da Zemlja služi vanzemaljcima kao svojevrsna "laboratorija", i svoja oružja testiraju na nama i uzrokuju "prirodne nepogode", prenosi net.

Još jedna teorija kaže da se na Zemlji nalazi više vanzemaljskih vrsta koje međusobno ratuju. Mesta na kojima se okupljaju njihove su tajne baze, a "prirodne katastrofe" su samo deo njihovog rata.

Ove hrabre teorije za sada nemaju čvrstih dokaza, ali ako želite još materijala za promišljanje, svakako pogledajte video iz Meksika koji razmatra mogućnost da su NLO-i vesnici predstojeće erupcije vulkana Popokatepetl.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.