Vanzemaljci su u mobilnom, oslobodite ih!

Izvor: Mondo, 28.Jan.2013, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanzemaljci su u mobilnom, oslobodite ih!

Oni su već tu! Samo je potrebno pronaći dokaz o njihovom postojanju, a vaš mobilni telefon ga ima...

prev next 0 0 0

Foto: Google Play Market.  

1 / 3

Foto: Google Play Market.  

2 / 3

Foto: Google Play Market.  

3 / 3

FXGuru: Movie FX Director je Android apikacija koja će vam pomoći da režirate horor film ili invaziju vanzemaljaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << onako kako ste oduvek želeli.

Aplikacija sadrži kolekciju vizuelnih efekata i već spremnih scena invazija, eksplozija, razaranja, pada aviona i drugih akciono-stravičnih scena, koje možete primeniti na video snimljen kamerom svog telefona.

Kada pokrenete aplikaciju dovoljno je da izaberete jedan od četiri dostupna efekta i počnete snimanje videa. Iskreirajte scenu otmice korak po korak, u svojoj ulici, školi, na fakultetu ili radnom mestu. Aplikacija pomoću poligona prikazuje deo gde će se dodatna animacija pojaviti na vašem snimku, pa kompletnu scenu možete lakše da osmislite i učinite je realističnijom.

Nakon snimanja potrebno je da odredite u kom momentu će se akcija desiti i da sačekate da telefon izrenderuje kompletnu scenu. Čak i na telefonima koji nisu sa dual ili kvadkor CPU-om ceo postupak ne traje duže od tri minuta.

Uz aplikaciju dolaze tri otključana video efekta, a nove ćete dobiti kada lajkujete FXGuru na Facebooku, kao i tokom promocija, u okviru kojih samo određeno vreme možete da preuzmete neki od efekata besplatno. Ove akcije su nenajavljene i traju samo par desetina minuta, pa redovno proveravajte aplikaciju da proverite da li ima nekih novih promocija. Mi smo tako dobili peti otključani efekat. Ukoliko sve efekte želite da otključate odmah moraćete nekako da kupite aplikaciju.

FXGuru: Movi FX Director je sa prva četiri efekta besplatno dostupan u Play Marketu i može se koristiti i na telefonima sa skromnijim hardverom. Recimo, bez problema je pokrenut i odlično je radio i na singlkor (1 GHz) Prestigio Multiphone 4300 Duo smartfonu.

Vaše kreativne video snimke možete podeliti sa prijateljima preko Facebooka i drugih društvenih mreža, preko Bluetootha, MMS poruka ili ih sačuvati u memoriji Cloudd aplikacija i telefona.

(Marko Čavić, MONDO)


Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.