Vanzemaljci ponovo u poseti!

Izvor: Glas javnosti, 31.Maj.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanzemaljci ponovo u poseti!

Prema svedočenjima stanovnika južnovijetnamskog ostrva Fu Kuok, u četvrtak uveče je iznad njihovih glava eksplodirao neidentifikovani leteći objekat, čije su metalne ostatke žitelji nalazili duž ostrvske obale.

To se dogodilo dan nakon što je kambodžansko vazduhoplovstvo javilo da je registrovan misteriozni pad „aviona“ u blizini ostrva, samo deset kilometara udaljenog od obale kambodžanske provincije Kampot.

Eksplozija se dogodila oko 7-8 kilometara iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tla, pretpostavlja se da je reč o avionu, ali vlasti nisu utvrdile da li je reč o vojnoj ili civilnoj letelici - javila je vijetnamska novinska agencija. Vijetnamska vojna jedinica dobila je zadatak da potraži ostatke letilice i eventualno preživele. Potraga traje, ali bez uspeha, a avio-kompanije okolnih država obavestile su da nemaju saznanja o gubitku neke od letelica. Vlasti su odustale od teze o padu aviona, pa se momentalno pojavila pretpostavka o tome da je reč o vanzemaljskom brodu. Stanovnici Fu Kuoka već su pronašli šest komada nepoznate letelice od sivog metala nalik na aluminijum, dugih oko metar i po. Na delovima letelice nema nikakvih oznaka. U toku je ispitivanje ostataka. Ngang Van Trujen, predsednik opštine Fu Kuok, posvedočio je da je eksplozija bila izuzetno snažna, da je trag dima bio dug više od 100 metara, i da je sigurno reč o udesu letećeg objekta, o kojem se zasada ništa ne zna.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.