Vanzemaljci omlatili orahe

Izvor: Glas javnosti, 16.Okt.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanzemaljci omlatili orahe

Meštane mačvanskog sela Ribara uznemirila je pojava od pre nekoliko dana, koju ni najstariji ne pamte. To je tema broj jedan u ovom selu, a oni drugog odgovora nemaju sem da su ih posetili vanzemaljci ili se desila neka čudna prirodna sila za koju nemaju objašnjenje. Bliski susret sa vanzemaljcima ili nekom silom doživelo je samo nekoliko meštana od preko hiljadu kuća, koliko ih ima u selu. U Ribarima kažu da je reč o ozbiljnim ljudima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << koji ne bi izmislili tako nešto.

Uglješu Džinovića zatekli smo da ore zemlju blizu svoje kuće. Još je, kako kaže, u šoku, i boga moli da se tako nešto više ne ponovi.

- Ja sam bio napolju u svom dvorištu, blizu šupe, kada je počelo nešto da tutnji i mumla. Imao sam utisak da se planeta raspada. Taj zvuk nikada neću zaboraviti, bilo je to nešto neprirodno. Kao vojnik bio sam 15 meseci na aerodromu, znam šta je zvuk aviona i buka. Prošao sam ratište i čuo gruvanje topova i raketa. To se s tim ne može izmeriti. Noge su mi se odsekle od straha, kolena počela da klecaju. Bio je mrak, oko 9 sati uveče. Napolju je rominjala sitna kiša i pre toga i posle toga ništa se nije čulo. Sve je bilo mirno. Ta čudna buka prestala je kao nožem odsečena. Ništa nisam video, samo sam čuo taj stravična zvuk. Kretao se od istoka ka zapadu - priseća se neobičnog događaja Uglješa Džinović.

Uglješa kaže da je sutradan u kukuruznoj njivi video da je deo bio kao da ga je neko povaljao.

- U prečniku od 30 do 40 centimetara, kukuruz je sravnjen sa zemljom, kao da je neki tenk prešao preko njega - kaže nam Uglješa.

NJegova kći Olivera sedela je u kući sa snahom. Deca su pospala u krevetu. Odjednom se ugasio televizor, smanjila struja.

- Čula sam strašan zvuk. Podsećalo me na zvuk ogromnog aviona, kao da je motor prestao da radi i da se ruši. U trenutku sam pomislila da pozovem policiju. Snaha i ja smo istrčale napolje i iza šume videle da je nebo postalo crveno. Sve je nestalo u roku od nekoliko sekundi. Sigurna sam da su vanzemaljci i da ovo što smo mi videli niko neće ni istražiti niti nam verovati - skeptična je Olivera.

Sutradan su Džinovići otišli u centar sela da se raspitaju šta je bilo. Rečeno im je da su Vladimir i Anka Đurić doživeli bliski susret sa nepoznatom silom. NJihove kuće su udaljene putem skoro dva kilometra, ali su na istoj vazdušnoj liniji.

- Vratio sam se iz Beograda i došao sa autobuske stanice u kuću. Padala je sitna kiša, nije bilo oblaka, niti se spremala oluja. Taman kada sam seo sa suprugom Ankom da popijem kafu, napolju je nešto zatutnjalo. Osetili smo strašan pritisak u ušima, nešto je zapištalo. A onda smo čuli da nam se ruši crep. Trajalo je svega nekoliko sekundi. Kada smo istrčali napolje, spalo nam je 150 crepova sa kuće, sa pomoćne otišle sve ćeramide, koje nismo ni našli, ko zna kuda su odletele. Orah omlaćen, stolice na terasi pokidane - priča nam Vladimir Đajić.

Sa kuće Ilije Tarlanovića spalo 150 crepljika. Baka Darinka kaže da je nešto zamumlalo.

- Bila sam u kupatilu, a Ilija taman ulazio u kuću, kada je naglo grunulo da je jedva vrata zatvorio. Pamtim nevreme, oluju, ali ovo je bilo nešto drugo!

Selom se raspredaju razne priče, jer nikako da odgonetnu šta ih je to snašlo. Da je oluja, pogodila bi sve kuće, a ne samo nekoliko. Sumnjaju u neko tajno oružje, u natprirodnu silu, a i vanzemaljci im nisu nemogući.

E svasta....

Ili vanzemaljci ili neka neodovoljno istrazena magnetna pojava...

posto smo stigli do te tehnologije da mozemo kontrolisati klimu,zemljotres,munje...ne bi me ni malo iznenadilo da je u pitanju proba...videcemo,ili ne ;)

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Vanzemaljci u Mačvi

Izvor: Kurir, 15.Okt.2008, 06:37

ŠABAC - Meštani mačvanskog sela Ribare ubeđeni su da su ih pre nekoliko večeri posetili vanzemaljci, ili da su bili svedoci delovanja neke čudne prirodne sile koja je uz stravičnu buku rušila crepove sa kuća, a na pojedinim njivama sravnila kukuruz sa zemljom. Bliski susret s vanzemaljcima ili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.