TEŽAK POREMEĆAJ! Potrošio je gomilu para da izgleda kao vanzemaljac, kaže da je tek na 16 posto! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 09:21

TEŽAK POREMEĆAJ! Potrošio je gomilu para da izgleda kao vanzemaljac, kaže da je tek na 16 posto! (FOTO)

Doktori, odbijte mu uslugu!

Ekstremni ljubitelj telesnih modifikacija kaže kako je tek na 16% svog projekta "Black Alien" ("Crni vanzemaljac").

Francuz Entoni Lofredo morao je da otputuje u Barselonu kako bi se podvrgao modifikacijama koje su u Francuskoj nelegalne.

Објава коју дели 🆃🅷🅴 🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅻🅸🅴🅽 🅿🆁🅾🅹🅴🅲🆃 (@the_black_alien_project) дана 23. Сеп 2020. у 7:39 PDT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Iako je modifikacija tela sve popularnija, Lofredo ju je definitivno odveo u nove krajnosti. Osim što sada nema nos i jezik mu je podeljen na dva dela, Lofredo je tetovirao celu kožu i beonjače, ima pirsinge po celom licu, uključujući i kroz bradu, u glavu su mu ugrađeni implantati, a izgleda i kao da su mu odstranjene uši.

U intervjuu za francuske novine Midi Libre iz 2017. godine, Lofredo je govorio o svojim snovima da izgleda poput vanzemaljca. "Od malih nogu vrlo sam strastven prema mutacijama i transformacijama ljudskog tela", kazao je otkrivši kako je radeći kao obezbeđenje shvatio da ne živi svoj život onako kako bi hteo.

Објава коју дели 🆃🅷🅴 🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅻🅸🅴🅽 🅿🆁🅾🅹🅴🅲🆃 (@the_black_alien_project) дана 16. Сеп 2020. у 6:53 PDT

Na svom projektu radi godinama, a za većinu njegovih modifikacija zaslužan je umetnik iz Barselone, Oskar Markez, i sam ljubitelj telesnih modifikacija. Na Instagramu je nedavno pokazao kako je izgledao pre 6 godina.

Ranije ovog meseca Lofredo je objavio snimak na kojem se vidi kako više nema nos. "Kao u snu... živim taj san...", napisao je, zahvalivši Markezu.

Uz fotografiju koju je objavio juče, Lofredo je otkrio kako je njegov projekt "Black Alien" završen tek 16 odsto.

Објава коју дели 🆃🅷🅴 🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅻🅸🅴🅽 🅿🆁🅾🅹🅴🅲🆃 (@the_black_alien_project) дана 18. Сеп 2020. у 12:26 PDT

Објава коју дели 🆃🅷🅴 🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅻🅸🅴🅽 🅿🆁🅾🅹🅴🅲🆃 (@the_black_alien_project) дана 16. Авг 2020. у 5:40 PDT

"UBODEŠ SE U VENU I DOĐEŠ SEBI" Zbog reči Dragana Marinkovića Mace mnogi će biti iznenađeni (VIDEO)
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.