Svedočenje Dejvida Gruša uzburkalo javnost: SAD poseduje tela i letelice vanzemaljaca VIDEO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 12:05

Svedočenje Dejvida Gruša uzburkalo javnost: "SAD poseduje tela i letelice vanzemaljaca" VIDEO

Na saslušanju u Kongresu, jedan penzionisani major, koji je nekad radio za jednu od agencija ministarstva odbrane SAD, izjavio je kako vanzemaljci definitivno postoje.

Navodno, po svedočenju Dejvida Gruša, američka vlada ima tela i letelice vanzemaljaca, što je direktan dokaz o njihovom postojanju.

Tema emisije "Jutro" bila je upravo ta, da li se radi o prevari ili su sve tajne konačno razotkrivene... Svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mišljenje o tome dali su Dragan Vujičić, novinar "Večernjih novosti" i autor knjige "NLO nad Balkanom" i Goran Marjanović, samostalni istraživač.

"Nemam razloga da sumnjam u svedočenje Dejvida Gruša. Ovo mu je treće svedočenje, on radi to po službenoj dužnosti. Mi smo sve ovo čuli i pre tri godine, on je samo ponovio ono što je već rekao. Pričalo se da su SAD u posedu nekih letelica za koje se pretpostavlja da su vanzemaljskog porekla. Sporno je da su sredstvima iz budžeta rađeni reverzibilni inžinjerinzi tih mašina, a sve te mašine su prebačene u vlasništvo privatnih firmi", rekao je Vujičić.

"Pored snimaka, nađeni su i tragovi biološkog materijala koji ne pripadaju našoj civilizaciji. Takav organizam ne postoji na Zemlji, ali to ne znači da to nije neka druga forma živog bića. Mene su moja opšta znanja uverila u postojanje vanzemaljaca, ja se teorijskom fizikom bavim više od 50 godina, a posebno nasleđem Nikole Tesle, više od 20 godina", izjavio je Marjanović.

Opširnije o ovoj vesti pogledajte u prilogu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.