Šta slavni misle o smaku sveta?

Izvor: B92, 21.Jan.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta slavni misle o smaku sveta?

Džordž Lukas izjavio je da veruje da će 2012. godine nastupiti kraj sveta, Ašton Kučer svakodnevno vežba kako bi bio spreman za poslednji dan a Den Akrojd čeka dolazak vanzemaljaca.Međutim, oni nisu jedine poznate osobe koje u 2012. iščekuju propast sveta, pogledajte ko se još pribojava skorom kraju čovečanstva.

Reditelj "Ratova zvezda" zaprepastio je glumca Seta Rogena kada mu je u razgovoru poverio da veruje u smak sveta 2012.

"Džordž Lukas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 25 minuta najozbiljnije govorio da će do propasti sveta doći 2012", kazao je Rogen.

"U početku sam mislio da se šali, ali sam ubrzo shvatio da je sasvim ozbiljan", dodao je glumac.

Slavni reditelj nije jedini u Holivudu koji veruje da kraj kaledara Maja najavljuje apokalipsu.

Glumac Ešton Kučer se priprema za sudnji dan tako što svakodnevno vežba da bi bio spreman da zaštiti svoju porodicu.

"Održavam kondiciju kako bih mogao da spasem ljude do kojih mi je stalo, da svoju porodicu odvedem na sigurno mesto", poverio se on za časopis "Men's Fitness”.

I reper Lil Vejn se slaže sa Lukasom da će 2012. označiti kraj sveta.

"Svet će doživeti svoj kraj 2012", izjavio je on časopisu Bender. "Maje su pravile kalendare i zaustavile se na 2012. Svet kakav znamo tada će nestati", veruje pevač.

Pridružuje im se i reditelj "Apokalipta" Mel Gibson koji smatra da su znaci koji nagoveštavaju nestanak jedne civilizacije uvek isti kroz istoriju.

"Šta je ljudsko žrtvovanje ako ne slanje mladića u Irak bez ikakvog razloga?" - upitao se on, navodeći da samo izvlači paralelu.

Vudi Harelson, zvezda filma "2012", veruje da se sa "ekološkog stanovišta zemlja primiče veoma teškom razdoblju", a Den Ekrojd, junak serijala "Isterivači duhova", uveren je da će 2012. označiti kraj savesnosti i percepcije i da će u tome učestvovati vanzemaljci.
Pogledaj vesti o: Smak sveta 2012

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.