Poznata pevačica ŠOKIRALA JAVNOST svojom izjavom: Lovio me je NLO objekat...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 20:23

Poznata pevačica ŠOKIRALA JAVNOST svojom izjavom: "Lovio me je NLO objekat..."

Da li smo sami u univerzumu?

Poslednjih osam meseci mnogi bi opisali neverovatnim, ali i u jednu ruku nerealnim. Nakon što smo živeli svojim normalnim životnim ritmom, odjednom nas je sve zaustavila pandemija koronavirusa i samo tako promenila sve što nam je do tada bilo "normalno". Upravo u ovo izazovno vreme događale su se mnoge čudne stvari. Jedna od najintrigantnijih itekako je nova priča pevačice Majli Sajrus, koja je priznala da je imala bliski susret s vanzemaljcem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Oct 13, 2020 at 4:57pm PDT

Razgovarajući s Eikom Ovensom za magazin "Interview", prisetila se svog susreta s "letećim čistačem snijega" u San Bernardinu, tokom kojeg je uspostavila kontakt očima s "bićem" koji pilotira letelicom.

- Dok sam se vozila sam primetila da me lovi NLO letelica - rekla je pevačica.

Iako kaže da veruje da je zaista to videla, priznaje da je kupila vosak od kanabisa, koji je mogao biti razlog takvog prizora.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jan 3, 2020 at 10:25am PST

- Pored mene, video ga je i moj prijatelj koji je bio tada sa mnom. Takođe, na istom je putu bilo još nekoliko automobila koji su takođe zastali kako bi pogledali u tom smeru. Kažem vam, sigurna sam da je to što sam videla bilo stvarno - ispričala je bez razmišljanja Majli. Kasnije je dodala da se tresla, ali da se nije bojala.

- Pogledala sam u oči vanzemaljca i on je pogledao u moje. Jako je to sve uticalo na mene i u šoku sam bila sledećih nekoliko dana - zaključila je pevačica.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Aug 9, 2020 at 6:21pm PDT

Inače, Majli nikada nije skrivala da često konzumira marihuanu i alkohol. - Proučila sam istoriju svoje porodice i shvatila da su se svi borili s porocima i imali su probleme s mentalnim zdravljem. To je važno jer ako razumemo istoriju, puno bolje razumemo sadašnjost i budućnost. Terapija je odlična stvar i treba joj se posvetiti - komentarisala je ranije ove godine.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.