Pogledajte susret VANZEMALJACA i VOJNIH PILOTA! Skinuta oznaka tajnosti sa snimka iz 2015. godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte susret VANZEMALJACA i VOJNIH PILOTA! Skinuta oznaka tajnosti sa snimka iz 2015. godine!

Nećete verovati!

Jedna od najvećih misterija današnjice je pitanje da li postoje inteligentni život u drugim delovima Univerzuma, i ako postoji, da li nas ti oblici života posećuju, nadziru, proučavaju...

Ovaj video koji možete videti, snimljen je 2015. godine kamerom koja se nalazi na vojnom avionu američke vojske. Na videu ćete čuti i reakcije pilota kad su ugledali ovu letelicu, kao i samu letelicu, koja se kreće veoma brzo. Ovaj video je skoro dobio dozvolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se predstavi javnosti, kako prenosi "Science Alert".

Jedan od pilota je za "The Times" izjavu da mu je bilo jasno da ova letelica "...nije sa ovog sveta. Posle 18 godina letenja, video sam sve što se može videti, a ovo nije bilo ništa poznato".

Pogledajte i sami, pa procenite:
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Objavljen novi snimak "potere" za NLO, Pentagon ćuti / VIDEO

Izvor: B92, 13.Mar.2018

Novi snimak, sa koga je nedavno skinuta oznaka tajnosti, prikazuje neidentifikovani leteći objekat u veoma brzom letu, nedaleko od istočne obale Sjedinjenih Američkih Država, a koga su 2015. godine pratila i snimila dva pilota američkog vojnog vazduhoplovstva...Nije baš sasvim jasno šta je na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.