Piloti iznad Slovenije videli NLO? Čudan razgovor sa kontrolom leta: Jaka svetlost sija prema nama

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 10:58

Piloti iznad Slovenije videli NLO? Čudan razgovor sa kontrolom leta: "Jaka svetlost sija prema nama"

Redakcija slovenačkog portala 24ur.com dobila je, kako tvrde, pomalo neobičan snimak razgovora pilota TUI ervejza i kontrolora leta.

Naime, kada je pilot bio iznad Slovenije, ugledao je nekakva svetla ispred sebe, prenosi portal, pa je kontaktirao kontrolu leta da pita da li je možda reč o vojnom avionu. Kontrolor ga je obavestio da nema izveštaja o vojnom saobraćaju, pa se ne zna šta je tačno pilot video, piše 24ur.com. Pišu o avionu TUI ervejza koji je u subotu u 15.45 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poleteo sa aerodroma Ist Midlends u Velikoj Britaniji, a u 21.12 sleteo na grčko ostrvo Rodos.

Tokom leta iznad Slovenije, pilot je kontaktirao kontrolora, a razgovor je tekao ovako:

Pilot: TomJet 7KL

Kontrolor: Recite šta želite.

Pilot: Imam malo čudno pitanje, ali da li postoje vojni avioni koji lete u smeru kazaljke na satu od jedan do dva, oko 40 ili 50 milja daleko.

Kontrolor: 40 milja, pokazivač na jedan?

Pilot: Da. Možda (signal je prekinut na kratko).

Kontrolor: U stvari, nema vojnih saobraćajnih izveštaja.

Pilot: U redu. Jarka svetlost, upravo sada, sija prema nama. Neposredno pre nego što sam vas kontaktirao, zasvetleo je prema nama, zatim nestao i počeo da treperi. Zatim je odskočio na nebu i ponovo počeo neprekidno da sija.

Time je završen razgovor o nepoznatom letećem objektu.

Neobičan razgovor između pilota i kontrolora usledio je samo mesec dana nakon što je američka vlada objavila svoj zloglasni izveštaj o "neidentifikovanim nebeskim pojavama”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.