Od plesa sa đavolom do posmatranja vanzemaljaca: Demi Lovato sada istražuje NLO?

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 10:20

Od plesa sa đavolom do posmatranja vanzemaljaca: Demi Lovato sada istražuje NLO?

U seriji bez scenarija "Neidentifikovano sa Demi Lovato" na kanalu Pikok, američka pevačica će, zajedno sa sestrom i najboljom prijateljicom, istraživati neidentifikovane leteće objekte.

Najava o seriji dolazi nakon što je otkriveno da će se Demi Lovato vratiti televizijskoj glumi u novoj NBC-jevoj humorističkoj seriji "Hungry".

Takođe, ona se donedavno bavila uređivanjem dokumentarne serije na Jutjubu "Demi Lovato: Ples sa đavolom", u kojoj je iskreno opisala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoju burnu prošlost. U tom projektu pojavili su se pevačicina porodica i prijatelji, a čini se da Demi Lovato planira da ih angažuje i u novom televizijskom poduhvatu.

Demi Lovato se u novom spotu priseća predoziranja VIDEO

Tokom četiri dela ograničene serije pod radnim nazivom "Neidentifikovano sa Demi Lovato", svetski poznata pevačka zvezda pokušaće da otkrije istinu o NLO-ima, zajedno sa svojom sestrom Dalas i najboljim prijateljem Metjuom.

Demi Lovato ima baš tešku ruku: Evo šta se dogodilo

"Nakon konsultacija sa vodećim stručnjacima, Demi, Dalas i Metju istražiće nedavne susrete očevidaca, otkriti tajne vladine izveštaje i ispitati poznata žarišta NLO-a. Demi je istinska vernica i tokom ove hrabre avanture nada se da će uveriti svoje prijatelje, porodicu i milione pratilaca da ne samo da postoje inteligentna bića izvan Zemlje već i da su već ovde!", navodi američki striming kanal Pikok (Peacock).

Demi Lovato je javno pokazala interesovanje za neidentifikovane leteće objekte još u oktobru, podelivši da je provela nekoliko dana u nacionalnom parku "Džošua tri " (Joshua Tree) sa doktorom Stivenom Grirom.

Vrhunski ufolog mogao bi biti jedan od vodećih stručnjaka koji će se pojaviti u njenoj novoj seriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.