OTKRIVENO! NA OVO JE ČITAV SVET ČEKAO 60 GODINA! Pentagon objavio tajna dokumenta o seriji viđenja NLO u Americi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 19:59

OTKRIVENO! NA OVO JE ČITAV SVET ČEKAO 60 GODINA! Pentagon objavio tajna dokumenta o seriji viđenja NLO u Americi

Nisu pronašli dokaze o vanzemaljskim posetiocima.

Naglo uočavanje NLO-a 1960-ih verovatno je uzrokovano testovima naprednih američkih špijunskih aviona i svemirske tehnologije, zaključuje se u izveštaju Pentagona, piše BBC.

U nalazima, podnetim u izveštaju Kongresu u petak, takođe se navodi da "nema dokaza" da je američka vlada imala interakciju sa vanzemaljcima.

Većina viđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NLO-a ili "neidentifikovanih anomalnih fenomena" (UAP) bili su obični objekti, rekli su zvaničnici.

Ali, prihvatili su da izveštaj neće ugušiti popularna verovanja o stranim gostima.

- Proliferacija televizijskih programa, knjiga, filmova i ogromna količina interneta i sadržaja društvenih medija usredsređenih na teme vezane za UAP najverovatnije je uticala na javnu raspravu o ovoj temi i ojačala ova uverenja u nekim delovima stanovništva - navodi se u izveštaju.

Portparol Pentagona je rekao da su zvaničnici pristupili izveštaju na otvoren način, ali jednostavno nisu pronašli dokaze o vanzemaljskim posetiocima.

- Svi istražni napori, na svim nivoima klasifikacije, zaključili su da su većina viđenja obični objekti i fenomeni i rezultat pogrešne identifikacije - rekao je novinarima general-major Pat Rajder.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/M.P./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon 60 godina objavljeni podaci o NLO u Americi

Izvor: B92, 08.Mar.2024

Naglo uočavanje NLO-a 1960-ih verovatno je uzrokovano testovima naprednih američkih špijunskih aviona i svemirske tehnologije, zaključuje se u izveštaju Pentagona...U nalazima, podnetim u izveštaju Kongresu u petak, takođe se navodi da "nema dokaza" da je američka vlada imala interakciju sa vanzemaljcima...Većina...

Nastavak na B92...

NLO: Leteći tanjiri na nebu verovatno tajni vojni testovi: Pentagon

Izvor: Danas, 08.Mar.2024

Istraživači kažu da nisu pronašli „nikakve dokaze" da je američka vlada imala dodira sa vanzemaljcima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.