Nije vanzemaljac

Izvor: Glas javnosti, 18.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije vanzemaljac

Ilija Ivić, sportski direktor Crvene zvezde, istakao je da neće pričati ni o jednom potencijalnom pojačanju „crveno-belih“ dok ne završi posao. Prvi operativac kluba iz LJutice Bogdana tvrdi da će u Zvezdu doći igrači s karakterom koji će biti kvalitetniji i bolji od onih koji napuste „Marakanu“.

- Postoje igrači na koje ne računamo, s nekima smo raskinuli ugovore, a neke to tek očekuje. Idealno bi bilo da ih u svlačionici ima 25, a trenutno ih je 39. Napravio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << spisak pojačanja koje želim da dovedem. Čekam sednicu Upravnog odbora kako bih dobio budžet s kojim mogu da raspolažem i brzo odreagujem kada snimim dobrog igrača - istakao je Ilija Ivić. - Moj zadatak je da gledam karakter i ponašanje igrača, da čovek bude kvalitetna osoba kako bi došao u Zvezdu. O imenima ne pričam dok ne završim posao. Postoji hiljadu razloga za to, a ja sam naučio tako da radim. Nemam još nijednu zvaničnu ponudu za Milijaša i Koromana, dok smo se zahvalili Gaju na saradnji i svemu što je uradio za Zvezdu. Optimista sam kada je u pitanju Parker, dok Kvartija neću da komentarišem. Sve ću učiniti da na derbi izađemo jači i kvalitetniji nego sada - naglasio je direktor Zvezde.

Ilija Ivić se dotakao i svoje plate, istakavši da će Crvena zvezda posle njega imati profit kao klubovi u kojima je radio - Olimpijakos i AEK.

NEĆE DA SE SLIKA

Sportski direktor Crvene zvezde kaže da pred novinare nije izlazio iz samo jednog razloga u proteklog periodu, da ne bi vršio pritisak na igrače preko medija.

- Ne mogu da pričam o transferima dok se ekipa takmiči. Nisam došao ovde da se fotografišem, već da radim u korist Zvezde. Ne izbegavam medije, već pokušavam da zaštitim igrače i klub. U interesu svih, i kluba i novinara je da Zvezda pobeđuje, a ne da se piše o problemima - rekao je Ivić.

Prvi deo sezone je najneuspesniji u istoriji FK Crvena zvezda i samo cinik ili prevarant mogu da daju ovakvu izjavu to jest IZVESTAJ. Nijedna selekcija Crvene Zvezde u zvanicnim takmicenjima nije osvojila ni drugo mesto a Ivic daje poverenje Krampoticu (bez ugovora) i Janeskom (falsifikovan potpis na ugovoru). Hapsenja rukovodioca, nepostovanja pravnih akata Kluba, nezakonitosti u radu, kadrovski i rezultatski promasaji samo su deo neuspeha Zvezde. Brukanje i nesposobnosti pojedinaca i Kluba koje se svakodnevno objavljuje u medijima ocigledno ne dopire do Tehnickog direktora Ivica vec ga iritira sto javnost zna da on prima 25 000 eura dok treneri u skoli ginu za 25 000 dinara i pri tom ih nezakonito otpustaju kao na traci i degradiraju njihov rad dok zaposljavaju "ljude od poverenja" i kumove.

Ivic laze igrace da su slobodni u izboru Kluba a pri tome im trazi obestecenje. Neprofesionalnije od toga je samo sto je priznao da za Milijasa, Koromana i Gaja nema zvanicnih ponuda ali da oni mogu (moraju) da idu. Takvo ponasanje i strategija u prodaji igraca samo snizava cenu igracima i pravo cudo je da ih standardni prvotimci i reprezentativci ne tuze zbog ovog neverovatnog ponasanja za nekog kao Kozic koji otpusta da bi bilo 320.00 dinara za njegovu platu ili Ivica koji prodaje da bi dobio 25.000 eura mesecno ! Objavite listu koliko je Zvezda platila i tek treba da plati za greske i neznanje Krampotica (Milicevica), Ivica (Janeskog), Tanasijevica (Miskovica) i vec legendarnog Kozica (Ninkovica) da ne bude na kraju da je Krampotic uspesan, Kozic ustedeo, Janeski bolji za bod od Partizana a Ivic bio uspesniji od Tomica.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasprodaja na Marakani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2008, 16:37

BEOGRAD - Sportski direktor Crvene zvezde Ilija Ivić izjavio je danas da će klub u slučaju da dobije dobre finansijske ponude omogućiti najiskusnijim igračima, Ognjenu Koromanu, Nenadu Milijašu i Ibrahimu Gaju, da napuste Marakanu, a da će klub nastojati da na njihovo mesto dovede još bolje igrače...Osim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.