Neki i dalje veruju da su malezijski avion oteli vanzemaljci

Izvor: B92, 08.Maj.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neki i dalje veruju da su malezijski avion oteli vanzemaljci

Gotovo jedan od 10 Amerikanaca veruje da su vanzemaljci umešani u nestanak malezijskog aviona MH370.

Nedostatak odgovora vezanih za bizarni nestanak aviona doveo je do stvaranja bezbrojnih teorija, od kojih su pojedine čista naučna fantastika.

Neki čak smatraju da je avion "progutala" crna rupa, ili da je izgubljen u neobjašnjenom rascepu u vremenu.

Na nešto logičnijoj strani, nalaze se oni koji tvrde da je letelica možda oteta od strane nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od putnika ili čak pilota i da je srušena u "samoubilačkoj misiji".

Među poslednjim teorijama je ta da je avion oboren iznad američkog tla i da je celi slučaj zataškan.

Ma koliko sva ova nagađanja zvučala bizarno, ni jedno ne može da se poredi sa teorijom o otmici vanzemaljaca koja je postala viralna samo nekoliko dana nakon nestanka MH370.

Malezijski avion putovao je iz Kuala Lumpura u Peking 8. marta. Ni posle dva meseca intenzivne potrage nije pronađen ni jedan jedini njegov deo.

Mnogi ljudi su tvrdili da su opazili ostatke aviona u vodama, ali se ispostavilo da je reč o lažnim uzbunama.

Evo podataka o istraživanju CNN javnog mnjenja u Americi po pitanju nestanka aviona: Devet odsto Amerikanaca smatra da su vanzemaljci ili stvorenja iz druge dimenzije uključeni u nestanak MH370. 79 odsto Amerikanaca smatra da niko od putnika i posade nije preživeo. Gotovo 52 odsto ispitanika veruje da će se na posletku otkriti šta se desilo sa avionom. 26 odsto smatra da je vrlo verovatno, a 40 odsto barem moguće, da su za nestanak odgovorni piloti ili članovi posade. Oko 57 odsto veruje da su teroristi umešani u ovaj slučaj. 51 odsto smatra da je olupina na dnu Indijskog okeana, dok 46 odsto veruje da je na nekom drugom delu planete. Svega 26 odsto Amerikanaca misli da je vlada Malezije učinila sve što je mogla u ovom slučaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.