NLO nad Beogradom?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2009, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLO nad Beogradom?

BEOGRAD - Beograđanin Stevica Praporski tvrdi da je u noći 19. septembra snimio svemirski brod koji je tri minuta leteo iznad Beograda.

Praporski je ovu neobičnu pojavu čak snimio kamerom sa terase svog stana, koji se nalazi u Studentskoj ulici 43 na Novom Beogradu i to u noći kada je Beograd slavio pobedu košarkaša Srbije nad Slovenijom, piše beogradski "Pres".

Sve se dešavalo pola časa pre ponoći kada je Stevica utrčao u sobu sina da proveri da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << li ga je probudila buka od vatrometa i petardi sa proslave.

"U trenutku kad sam pokrivao dete pogledao sam kroz prozor. Tada sam primetio dvoje mladih ljudi, koji stoje na semaforu i rukom pokazuju ka nebu. Pogledao sam u tom pravcu i ostao ukočen! Usijana lopta, koja sigurno nije sa ove planete, kretala sa od juga ka zapadu", priča Stevica.

On kaže da se "vanzemaljsko telo kretalo dva do tri minuta iznad prestonice i nestalo u pravcu Surčina", te da je ovu neobičnu pojavu videla i njegova supruga.

Stevica je naveo da je ovo strano telo izgledalo kao da je napravljeno od vulkanske lave, a oko njega su letele čestice različitih boja, od ljubičaste, crvene, žute do jarkozelene.

"Bilo je ulubljeno sa jedne strane, kao da mu je falio deo. Nekoliko minuta kasnije izašao sam na terasu i video još jednu letilicu koja je takođe podsećala na mali svemirski brod", priča Stevica.

U Gradskom centru za obaveštavanje i uzbunjivanje kažu da te noći niko nije pozvao da prijavi ove "svemirske goste", dok u Astronomskom društvu "Ruđer Bošković" kažu da to veče nisu primetili nikakve neobične pojave na nebeskom svodu iznad Beograda.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NLO iznad Beograda!

Izvor: Mondo, 23.Sep.2009

Stevica Praporski sa Novog Beograda tvrdi da je u noći 19. septembra snimio svemirski brod koji je tri minuta leteo iznad prestonice

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.