NAUČNICI ŠOKIRALI JAVNOST: Ovo je najbolje područje u svetu za potragu za NLO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 14:58

NAUČNICI ŠOKIRALI JAVNOST: Ovo je najbolje područje u svetu za potragu za NLO

Ima mnogo faktora koji mogu da doprinesu broju izveštaja o anomalnim objektima
Ako želite da vidite neidentifikovane leteće objekte (NLO) na nebu iznad SAD, najbolje da odete na zapad, barem tako tvrde naučnici. Naime, stručnjaci sa Univerziteta Juta poželeli su da istraže kako lokalni prirodni faktori utiču na viđenja NLO-a, koji se od pre nekoliko godina nazivaju "neidentifikovanim pojavama u vazduhu" (UAP).
NLO-i (neidentifikovani leteći objekti) su pojave ili objekti koji se nakon pregleda stručnjaka i dalje ne mogu objasniti na konvencionalan način. To ne znači da se automatski radi o letelicama vanzemaljaca ili o nekim natprirodnim silama, već da trenutno nema...
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.