Misteriozno biće se pojavilo u reci

Izvor: B92, 02.Sep.2017, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozno biće se pojavilo u reci

"Šta je ovo? Mali kit? Dagnja? Vanzemaljac?", pita se ekipa iz australijskog rezervata "Solar Whisper Crocodile & Wildlife Tours", u kojem je snimljeno misteriozno stvorenje. Kamerman ga je ulovio u reci Daintree, ali snimak od pola minuta i dalje ne daje odgovor na pitanje o kojem stvorenju je reč.

Na Facebooku se oglasio i Dejvid Vajt, vlasnik turističke atrakcije. Napisao je da je video snimio njegov prijatelj i da niko ne zna o čemu je reč.

Na video-snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vidi glava stvorenja, a u komentarima nude odgovori poput ribe dvodihalice i neke vrste školjki.

Na kraju je odgovor ponudila i ekipa iz rezervata, koja veruje da se radi o potporodici velike riblje grupe Gobiidae, naziva Oxudercinae.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Misteriozno biće usnimljeno u Australiji

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2017

"Šta je ovo? Mali kit? Dagnja? Vanzemaljac?", pita se ekipa iz australijskog rezervata Solar Whisper Crocodile & Wildlife Tours", u kojem je snimljeno misteriozno stvorenje. Kamerman ga je ulovio u rijeci Daintre, ali snimak od pola minuta i dalje ne daje odgovor na pitanje o kojem stvorenju je riječ...Na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.