Misteriozna svetlost zbunila građane: Vojni eksperiment ili vanzemaljska letelica?! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Dec.2012, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna svetlost zbunila građane: Vojni eksperiment ili vanzemaljska letelica?! (VIDEO)

Autor ovog videa snimiti je nezaboravan i neobjašnjiv prizor blizu obale. Na nebu je snimio tri svetleće kugle koje lebde jedna iznad druge.

Na žalost, snimak je nastao noću pa ne zna o kakvim se to objektima radi, osim da isijavaju svetlost i da su jako dobro koordinirani s obzirom na to da skladno lebde u formaciji više minuta.

Autor snimka tvrdi da je su objekti jednostavno nestali nakon nekoliko minuta, što je samo još jedan misterija u celom slučaju. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je za sada reč o tipičnom NLO-u, neki sugerišu da se radi o vojnom eksperimentu, iako nemaju konkretne ideje što se tačno eksperimentiše.

Daleko su glasniji pobornici teorije da se radi o zvanzemaljskim letelicama, a njima u prilog ide i činjenica da su objekti bili nečujni i da su se pojavili i nestali sasvim iznenada, ne ostavljajući nikakvog opipljivog traga za sobom.

Prizor koji će još neko vrijeme zbunjivati gledatelje pogledajte u nastavku:

(Hot.hr)

Foto: printscrn video

Nastavak na S media...






Povezane vesti

VIDEO: Misterozna svjetlost zbunila građane: Vojni eksperiment ili vanzemaljska letjelica?!

Izvor: Cafe.ba, 30.Dec.2012

Misteriozne svijetljeće kugle snimljne iznad mora izazvale neodoumicu među građanima. Dok jedni tvrde da je u pitanju NLO, drugi su skloni da vjeruju da je riječ o vojnom eksperimentu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.