Ljudska barbika: Ja sam vanzemaljac, potičem sa planete na kojoj nema seksa i svi izgledaju kao ja! (VIDEO)

Izvor: S media, 02.Feb.2013, 04:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudska barbika: Ja sam vanzemaljac, potičem sa planete na kojoj nema seksa i svi izgledaju kao ja! (VIDEO)

Ljudska barbika, Valerija Lukjanova (23) iz Ukrajine, koja zahvaljujući plastičnim operacijama liči na živu lutku, otkrila je bizarne detalje iz privatnog života.

Barbika živi na tečnoj dijeti, udata je za Dmitrija Škrabova, ima mlađu sestru Olgu i čvrsto veruje da je na Zemlju došla s druge planete, na kojoj nema seksa i svi izgledaju kao ona. Dodala je da je diplomirala na arhitektonskom fakultetu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Odesi i da je kao tinejdžerka volela da puši i pije s drugaricama.

Lukjanova tvrdi da je poreklom iz sazvežđa Bika i da je njena misija da uspostavi trajni mir na Zemlji.

"Ljudi s moje rodne planete izgledaju isto kao ja. Ne rađamo decu jer u mom delu svemira nema seksa. Poslednja četiri meseca hranim se samo prirodnim sokovima i vodom, a uskoro ću živeti od životne energije" rekla je živa barbika.

(S media/Kurir, Foto: YouTube)
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.