Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA SMATRA DA JE USPEŠNO PREGURALA ŽURKU! Atmosfera je bila mrtva, svi su BLENULI u Slobu kao da je VANZEMALJAC, a ja sam ih pozvala da đuskamo (video)

Luna Đogani progovorila je o dešavanju koje se odigralo pri gostovanju Slobe Radanovića u Imaginarijumu. Na pitanje kako je pregurala, odgovorila je da smatra da je bilo uspešno, iako su svi bili svedoci nervnog sloma koji joj se desio po pevačevom odlasku. “Smatram da sam uspešno pregurala žurku, ponosna sam na sebe. Računam da to The post LUNA SMATRA DA JE USPEŠNO PREGURALA ŽURKU! Atmosfera je bila mrtva, svi su BLENULI u Slobu kao da je VANZEMALJAC, a ja sam ih pozvala da đuskamo (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.